Vásárlói tapasztalatok a cég Ozmózis víztisztító készülékéről:

  

Oláh Sándor Gyál, Kóka
Mi az első víztisztító készülék vásárlói vagyunk a cégnek. Azóta értetlenül, sajnálkozva nézzük, hogyan cipelik haza emberek napsütötte, állott ivóvizüket, kérdéses minőségűt, drágábban beszerzettet, ráadásul esetleg a flakon műanyagját is jól kiáztatottat.
Aggódva nézzük, hogy az eldobált vizes műanyag palackok szemetével a bolygónk legeldugottabb lakatlan részein is találkozhatunk már. Bálnák sokasága pusztul el a viccből tengerbe, és a folyókba dobált műanyag palackoktól, mert lenyelik véletlenül. Európányi úszó szigetek vannak már ebből a tengerekben.
Most összespóroltuk az Angyalvíz készítő készülék árát is, és már csak Ozmózissal tisztított, emelt pH értékű, Lúgosított ionizált  ivóvizet fogyasztunk.
Kár, hogy nem előbb tehettük ezt is!

u.i. Elköltöztünk 13 év után Kókára. Az új otthonunkba már a költözés előtt beszereltünk egy új készüléket. Ma sem értjük, hogy mások, hogyan tudnak minden víznek nevezett kétes tisztaságú italt rendszeresen meginni.


Keszthelyi Dávid Bp. VII. kerület.
Santorinin, - a világ tíz csodája közül az egyik helyen - büszkén viseltük a cég reklám sapkáját!
   
Hisszük azt, hogy idős korunkban is ilyen szép helyekre is elutazhatunk
olyan jó az egészségünk, azt ennek a víznek is köszönhetjük.

Makai Zoltánné Budapst XV.ker
Sajnos mi kifizettük a tanulópénzt, mielőtt Gyálon megvettük a kiváló Ozmózis készülékünket olcsón! Mi is bedőltünk előtte egy házhoz jött, nagyon megnyerő beszédű "alkalmi" vételárral kecsegtető üzletkötő drága, de bóvli víztisztító termékének, és megvettünk egy nem Ozmózis rendszerű víztisztítót "engedményesen" százhúszezer forintért! Egy év múlva szűrő betéteket akartunk cserélni benne, de a megadott telefonon és címen már nem volt elérhető az eladó....

Szentmihályi Gábor Budapest XII.ker.
Bosszankodom, hogy sok évig rongáltuk az egészségünket a csapvízzel és ismeretlen tartalmú palackos vizekkel. Miért nem foglalkozik a vizek valódi szennyezettségével a média? Miért nem hívják fel a lakosság figyelmét az Ozmózisvíz  megoldásra? Csak nem a gyógyszereladást akarják szolgálni?

dr.File Gabriella Csömör
Végre megszabadultunk az ásványvíz cipekedéstől, nincs "bőre" a teának és jobb íze van még a leveseknek is.
Második levél: Elköltöztünk másik városba. Egy ideig itt az új helyen a víztisztítónk nélkül rendezkedtünk, de képtelenek voltunk sokáig mást inni. Úgy éreztük minden innivalónál, hogy koszos és nem esett jól. Előbbre kellett venni az Ozmózis készülék felszerelésének feladatát. Nem értjük, hogyan tudnak mindenféle mást inni az emberek.
Lehet, hogy talán megszokták a nekünk koszosnak tűnő ivóvizek ízét?

Paszternák József  Tárnok
A feleségem hobbyból természetgyógyászattal és inga kiméréssel foglalkozik. Baráti köre és rokonai nagy örömére. Sok pozitív visszajelzést kap.
Én magam egy kicsit szkeptikusan álltam ezekhez a dolgokhoz, de a kisördög nem hagyott nyugton: A minap a párom TV-zett a másik szobában, ezalatt én 5 egyforma pohárba 5 féle (ásványvizek, csapvíz) vizet töltöttem a konyhában. Az egyikbe az Ozmózis készülékünk vizét tettem. Kihívtam és kértem válassza ki melyik az Ozmózis víz. Ingájával rátalált. Biztos véletlen, gondoltam és kértem hagy cseréljem el a sorrendet, addig ne nézzen oda. Másodszor is megtalálta. Döbbenten érdeklődtem hogyan lehet ez?
Egyszerű, - mondta mosolyogva -: az Ozmózis víznek volt a legpozitívabb kisugárzása.
Rendesen össze lettem zavarva..... -)

Seipert István Budapest XVII-ker.
Már az első nap feltűnt: nincs "bőr" az Ozmózis vízzel elkészült teán.
A macskánkat eddig gyógyszerezni kellett állandó bőrbetegsége miatt, de mióta Ozmózis vizet iszik, elmúlt a probléma, és a gyógyszert sem kell neki adni.

dr.Kovács Zoltán Budakalász
Sokat fájt a fejem. Rengeteget dolgozom. Nem érek rá azzal foglalkozni mit és mennyit iszom. Leginkább nem ittam semmit egész nap a munka elfoglaltságában.
A barátnőmnek van Ozmózis készüléke. Azt a tanácsot adta: figyeljek jobban oda, mert a testem szomjazik, még ha nem is vagyok szomjas. Igyak minél többet napközben is, ha lehet Ozmózis Vizet. Így tettem.
Érdekes, ha elég Ozmózis vizet iszom, nem fáj a fejem. Ma már a fejfájást vészjelzésként fogom fel, de megvan a megoldás. Csak ne felejtenék el néha inni! Meg feltölteni a palackokat! Kéne vennem egy készüléket.....

Későbbi utóirat: Már van közös készülékünk :)), mert együtt lakunk új helyen!:))


Sallai Istvánné Markota
A férjem mindig puffadt volt és emésztőrendszeri problémái voltak azelőtt, de mióta az Ozmózisos víztisztítót használjuk ezek a problémák jelentősen csökkentek.

Liebmann Judit Budapest XIII. kerület
Nekünk pici gyermekünk van. Sokféle babavizet ajánlottak, még külföldit is.
De az Ozmózis víz TDS értéke és az elektrolízises bemutató meggyőzött!
Még ha kevesebb ásványi anyag lenne benne, akkor is ez mellett döntöttem volna. Mert ez garantálja számomra a kevesebb idegen vegyi anyagok (pl. gyógyszerszármazékok ) jelenlétét a vízben. A gyermekünket meg egészségesen, ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag étrenddel tápláljuk.
u.i.: Később Angyalvíz készüléket is vettünk és ez a felvetés is már idejét múlta.

Kovács Zoltánné Kecel
Kilenchónapos kislányunk fulladási problémái megszűntek, mióta ezt az Ozmózis víztisztítót használjuk.

Rózsa Péter Budapest II.ker
Új lakásunkba modern konyhát akartam. Beletervezték az Ozmózis Víztisztítót is.
Valami jót már hallottam róla előtte is, de nem érdekelt, sajnáltam is a rávalót. Úgyis annyi minden mérget kapunk mindenhonnan. Tök mindegy, gondoltam.
Egye fene jeligére most beszereltettem a készüléket (Ha lúd, legyen kövér :-)).
Mire kész lett a szép lakásunk és beköltöztünk, kiderült, hogy a feleségemnek sugárkezelésre kell járni az Onkológiára. Minden álmunk összetört.
Most már vadul nézzük az Interneten az egészség oldalakat. Mentenénk ami menthető. Most döbbentünk rá, micsoda kockázatokat rejtenek az innivalók.
Marcangolom magam. Miért nem léptem előbb víztisztítás ügyben ... :-(((((((
Legyen ez tanulság legalább másoknak.

  Bíró Zsolt Budapest XX.ker.
Kutyatenyésztők vagyunk. Azt vettük észre, hogy két ismerősünk is, ugyanazt a vérvonalú és fajta kutyákat tartja. Ugyanazzal is etetik és mégis óriási minőségi különbség van az állatok között.
Kinyomoztuk az eltérést:
Az egyik helyen csapvizet ittak, másik helyen szűrt vizet....
Megdöbbentünk, és mi is Ozmózis víztisztítót vettünk.

Borus Gábor Várpalota
Rájöttem, hogy lehet a vizezgetni esténként a sörözgetés helyett, mert ez a víz itatja magát.

 Solteisz Roland Debrecen
A gyerekeink úgy megszerették ezt a tisztított vizet, hogy már a kóla függőségük is elmúlt, inkább az Ozmózis vizet választják. Ráadásul a hiperaktivitásuk is elmúlt, mióta felejtős lett a kóla.

 Garami Arnold Salgótarján
Mi egy kétgenerációs család vagyunk. Nyolcan lakunk egy házban. Tele volt a hócipőm a sok műanyagflakon cipelgetésével, taposásával, meg az egy kukával több szeméttel. Ez elmúlt a víztisztító megvásárlásával. Ráadásul megdöbbentünk mikor rájöttünk mennyivel olcsóbb ezután az igazi ivóvíz. Még nem tudjuk, hogy ettől-e de tény, hogy a kis Tominak az allergiás jellegű bőrkiütései mostanában ritkábbak. 

Szabó Ferenc Esztergom
Kár, hogy a 2004 augusztusi vízszennyezés előtt, még nem törődtünk a főzővízzel, jó volt ami jött csapból.  Talán már megúsztuk és maradandó problémák nem maradtak az akkori vegyszeres vízzel főzött leveseink miatt. Semmit nem érdemes a véletlenre bízni, főleg az ivóvizet. Jó lett volna, ha előbb tudunk erről az Ozmózis víztisztítási lehetőségről.
Többet nem bízzuk egészségünket felelőtlen környezetszennyezőkre és felelősséget nem vállaló, döntést halogató hatóságokra. Most már az  Ozmózis víztisztító készülékkel biztonságban érezzük magunkat.

Váci Gyuláné Tatabánya
Mindig érdekelt az egészség bennünket, de nem sikerült valahogy eddig a napi két liter folyadékot magunkba tuszkolni. De mióta az Ozmózis vizét isszuk nem nehéz, mert jól esik.

Szalkai Károlyné Budapest
Mi sokat párolunk ételeket, egész más az íze, aromája a húsoknak, zöldségeknek mióta van Ozmózis víztisztítónk.

Regőczi Albert Szolnok
Minket a megtakarítási lehetőség ragadott meg, mert nagyon sok a ház és autótörlesztésünk. Sokat költöttünk palackos vízre, üdítőre is. Így ez utóbbi elfelejtésével új pénzforrást találtunk. 

Kiss Klára Verőce
Nem gondoltam volna, hogy a nagymama bodza szörpje ennyivel finomabb, ha nincs benne klór. Köszi Ozmózis.

Matúz Gáborné Gyál
Három éve már, hogy kiütések voltak az  arcomon semmilyen bőrgyógyászati kezelésre nem reagált. Nemrég kiderült klór alergiám van. Mióta klórmentes vizet iszom az Ozmózis készülékből, és azzal mosom arcomat eltűntek a több éves kiütések. Most vettünk Angyalvíz készüléket is hozzá, mert annak vizével még szebb eredményeket lehet elérni az arclemosásban.

Debreceni Zoltán Gyál
Sok éve van ilyen készülékünk. Barátaink már tudják, hogy nálunk Ozmózissal szűrt víz van. Ha vendégségbe jönnek hozzánk általában leginkább azt választják üdítő helyett. Pedig miattuk tartunk itthon üdítőfélét, amit mi már régen nem kívánunk. 

Tóth Gábor Kecskemét
Vagy 40 éve, gyerekkoromban a dédiéknél ittam ilyen jóízűt a tanyasi kútból a nyári vakáción. Mindig ez jut eszembe mikor az Ozmózis vizet iszom.

Gudmann Péter Budapest XIII ker.:
Minden pénzt megér az a biztonság érzet, amit az Ozmózis készülék nyújt.

 Mayer Tamás Budapest VII. ker:
Ezzel a készülékkel úgy érezzük plussz éveket vásároltunk magunknak. Kár, hogy nem tehettük előbb!

Szentpéteri Gusztáv Budapest XIII. ker.:
Az íze kellemes, a tisztasága biztos. Miért nem kap ez nagyobb reklámot a sajtóban? 

Pétervári Kolozs VII. ker:
Talán az elsők között vettünk magunknak Ozmózis víztisztító készüléket  2001-ben. Értetlenül nézzük, hogy ez nélkül fogyasztanak még ma is innivalót egyesek.
Viszont a szervezet belső pH értékének fontosságáról és egészséges szinten tartásáról, valamint ezt segítő készülékről először itt tudtuk meg, amit érdemes. Sokfelé nézelődtünk, sok profi bemutatóval ismerkedtünk meg ezután ez ügyben. Mégis itt takarítottunk meg legtöbbet lúgos víz készítő készülékünk beszerzésekor, a leg érték arányosabb árút vettük meg, melyet elégedetten használunk azóta is. Előbb kellett volna ezt is megvennünk.

Tarpataky Károly Gyál:
Sok éve már, hogy egy kialakult véleményem volt az Ozmózis víztisztítókról, bár megvehettük volna. Én  jónak találtam a kútvizünket is. Amikor közelben lakó apósom emelt pH értékű ivóvizet kezdett fogyasztani és feleségem is különböző panaszai miatt elkezdett jobban odafigyelni egészségére, kénytelen voltam újra jobban áttanulmányozni az ivóvíz dolgokat.
Tegnap felkerült még két szép kis csap a mosogatónk szélére. Csak Ozmózissal készített és lúgosító készülékkel kezelt Lúgosított, emelt pH értékű ivóvizet fogyaszt ezután a család.
 

Herbert Zsolt Borszörcsök
A szomszéd falu Devecser és Kolontár. Eddig se volt túl jó a csapvíz. Most teljesen veszélyben látjuk az ivóvizünk jövőjét a vörösiszap katasztrófa miatt.
Vettünk egy Ozmózis készüléket, így már biztonságban érezzük ivóvizünket. Bár minél többen megtehetnék a itt a környéken!

Vásárlóink és az Ozmózis készülék tulajdonosok leveleit továbbra is várjuk!

Vásároljon most víztisztító készüléket! Ha hamarabb teszi, pénzt és egészséget takaríthat meg!

 

A videó lejátszásához megfelelő Adobe Flash Player verzió szükséges. Telepítés klikk

 

"Az emberben megvan a képesség és az erő, hogy jobb világot teremtsen. Ehhez azonban az kell, hogy mindenki felelősséget érezzen magáért és ne másoktól várja sorsának jobbítását!"

Herbert Winston Hansen

A fiatalosság megőrzésében nagy segítség lehet az Ozmózissal tisztított, lúgosított ivóvíz, az Angyalvíz!

 

Már most szerezze be tőlünk Ozmózis víztisztítóját.

Káros Földsugárzás

 

Klór szűrés a zuhanyvízből       

     Vízttisztító javítás    Karbantartás, szerelés 

Háztartási vízkezelés  Üzemanyag megtakarító  Gázmegtakarítás    Összehasonlítások   

Vásárlói tapasztalatok  Miért kellene mindenkinek?      Tévhitek a vízről és az ásványvizekről Vízhelyzet 

Szennyvízkezelés          Rólunk

Házhozszállítás    Kapcsolat  Nyitó lap

 

 

Jogi nyilatkozatunk:

Mi nem a gyógyszerek eladására szakosodtunk. Ezért azt a területet véletlenül érintő szakmaiságunk és véleményünk is, - főleg onnan nézve -, talán kétségbe vonható.

Oldalainkon az írások, az említett utalások, termékek és eljárások ismertetése nem valamely betegség megelőzését, diagnosztizálását, kezelését, gyógyítását tartalmazzák! Ez az orvosok feladata. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és bemutatása szándékunk szerint nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.

Termék ismertetőinkben, írásainkban, aki az orvosi vizsgálat, kezelés vagy műtéti beavatkozás szükségtelenségét vagy mellőzhetőségét értelmezi, arra utalást vél kiolvasni, vagy írásaink nála annak képzetét vagy szerinte a látszatát keltik, vagy bármely egészséggel összefüggő oldalunkkal, termékünkkel, tájékoztatónkkal kapcsolatban egészségügyi felvetése,
kétsége, kérdése támad, kérjük azonnal konzultáljon arról a témáról kezelőorvosával, szakorvosával, gyógyszerészével.

Azonban korunkból adódó bőséges egészséggel kapcsolatos egyéni megfigyeléseinket az Internet szabadságával élve, mégis szívesen tesszük közzé gondolat ébresztésre, a fenti feltételek figyelembe ajánlása mellett.

A weboldalainkon olvasható egészséggel összefüggő információk a saját és a törzsvásárlóink, barátaink egyéni megfigyelései, valamint a neten is felkutatható, olyan embereké, akik szintén sok időt szántak az emberek vízzel kapcsolatos egészséget érintő információk megismerésére. Ezek nem helyettesítik az orvosok és gyógyszerészek szakszerű véleményét.

Azért alkalmazzuk szándékosan, sűrűn, a bizonytalannak tűnő megfogalmazásainkat is, például a lehet, talán, lehetséges, úgy tűnik, tűnhet, úgy látszik, esetleg/es, -hat, elképzelhető, előfordulható, mi azt gondoljuk, stb., hogy kedves olvasóink hatóságilag is használt hiteles forrásokban is feltétlenül jól nézzenek utána az érdeklődésüket felkeltő témáknak, ténynek tűnő gondolatoknak is.

Az írásainkban és oldalainkon alapvetően leginkább kérdezni szándékozunk az érdeklődés felébresztése miatt, és esetleges kijelentéseink is csak a sok éves egyéni tapasztalatainkat mutatják abban a témában!

Az oldalaink egészséggel összefüggő információit a kedves érdeklődőink csak szakorvos és gyógyszerész véleményét is figyelembe véve, saját felelősséget vállalva vegyék át.

 

1992 - 2022 GYURIÁN Bt. Minden jog fenntartva!