Klór szűrés a zuhanyvízből  Vízttisztító javítás  Karbantartás, szerelés  Háztartási vízkezelés  Üzemanyag megtakarító  Gázmegtakarítás  Miért kellene mindenkinek?         Szennyvízkezelés

 
Honlapunkon található termékeket utánvéttel, futárszolgálattal 2 munkanapon belül házhoz szállítatjuk!

Termék rendelés: a 06 29 341 886,  06 209 352 502 telefonon élőszóban lehetséges.

 A mi készülékeink nem fognak szivárogni, eláztatni a konyhabútort, mert mi az átadás előtt bejáratjuk és 24 órát teszteljük.
Fontos, hogy rendeléskor, amennyiben lehetséges, két olyan mindig élő telefonszámot mellékeljen, amelyen Ön legtöbbször elérhető.
Tartalék telefonszámra azért van szükségünk, mert a rendelés kézbesítésénél a futárnak egyeztetésre lehet szüksége a pontos kézbesítési helyet illetőleg.
( Tapasztalatunk sajnos az, hogy sűrűn előfordult, hogy a megadott telefon pont akkor merült le, illetve az ügyfél épp egy másik telefon közelében tartózkodik, vagy a megadott telefonját éppen egy másik helyiségben felejtette. Így késhet ez miatt is a kézbesítés. ) 
Élő telefonszámok nélkül ezért rendelést nem tudunk vállalni!

Utánvétes  kiszállítási díjak Áfás áron.
2008.05.28-tól!

Csomag súlydíj

Díj/csomag (Ft)
vevőnek fizetendő bruttó, Áfás árak:

0,1 - 3 kg

1.750,- Ft

3,1 - 5 kg

2.400,- Ft

  5,1 - 15 kg

2.600,- Ft

15,1 - 20 kg

5.000,- Ft

A kiszállítási árak tartalmazzák az utánvét díját, a nekünk is felszámított üzemanyag pótlékot, a bank kezelési díját, és az ÁFá-t.

Ezek a költségek ma már a vásárlónak kiszámlázott díjnál nekünk többe kerülnek, ezt többletet a cégünk ma még átvállalja!

Például:

A féléves karbantartó készletért 3 db-os alsó előszűrő készlet =  1,5 kg, melynek a fogyasztói ára 6.000,- Ft, kiszállítási díja utánvét kezeléssel: 1.750,- Ft,- Áfás áron. 
Ezért összesen 7.750,- Ft-ot kell csomag átvételkor fizetni a futárnak.

Az éves karbantartó készletért 3 db-os alsó előszűrő készlet + felső ásványi anyag és ionpótló és utó szénszűrő csomagolva 2,0 kg, melynek a fogyasztói ára 14.200,- Ft, kiszállítási díja utánvét díja kezeléssel: 1.700,- Ft,- Áfás áron. 
Ezért összesen 18.400,- Ft-ot kell csomag átvételkor fizetni a futárnak.
Például súlyok: 3 db-os alsó csereszűrő készlet = 1,5 kg
3 db-os alsó csereszűrő készlet  + felső szénszűrő+ ásványi anyag visszapótló patron = 2,00 kg 3 db-os alsó csereszűrő készlet  + felső szénszűrő+ ásványi anyag visszapótló patron + RO membrán= 2,5 kg
Asztali víztisztító + tartalék szűrővel 2 kg, Szálas szűrő készülék 8,0 kg, Ozmózis RO készülék 18.5 kg,  
 

Klór szűrés a zuhanyvízből          Vízttisztító javítás Házhozszállítás Karbantartás, szerelés Háztartási vízkezelés  Üzemanyag megtakarító  Gázmegtakarítás    Összehasonlítások  Kapcsolat    Vásárlói tapasztalatok Rólunk  Miért kellene mindenkinek?      Tévhitek a vízről és az ásványvizekről 
Nyitó lap

 

A fiatalosság megőrzésében nagy segítség lehet az Ozmózissal tisztított lúgosított és ionizált ivóvíz!

Szerezze be már most tőlünk Ozmózis víztisztítóját és Lúgos víz készítő ionizáló Angyalvíz készülékét!
Így több pénzt és egészséget is megtakaríthat!

Utánvétes rendelés leadása: 06 29 341-886,  06 20 9 352 502

 

 

Jogi nyilatkozatunk:

Mi nem a gyógyszerek eladására szakosodtunk. Ezért azt a területet véletlenül érintő szakmaiságunk és véleményünk is, - főleg onnan nézve -, talán kétségbe vonható.
Oldalainkon az írások, az említett utalások, termékek és eljárások ismertetése nem valamely betegség megelőzését, diagnosztizálását, kezelését, gyógyítását tartalmazzák! Ez az orvosok feladata. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése szándékunk szerint nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.

Termék ismertetőinkben, írásainkban, aki az orvosi vizsgálat, kezelés vagy műtéti beavatkozás szükségtelenségét vagy mellőzhetőségét értelmezi, arra utalást vél kiolvasni, vagy írásaink nála annak képzetét vagy szerinte a látszatát keltik, vagy bármely egészséggel összefüggő oldalunkkal, termékünkkel, tájékoztatónkkal kapcsolatban egészségügyi felvetése,
kétsége, kérdése támad, kérjük azonnal konzultáljon arról a témáról kezelőorvosával, szakorvosával, gyógyszerészével.

Azonban korunkból adódó bőséges egészséggel kapcsolatos egyéni megfigyeléseinket az Internet szabadságával élve, mégis szívesen tesszük közzé gondolat ébresztésre, a fenti feltételek figyelembe ajánlása mellett.

A weboldalainkon olvasható egészséggel összefüggő információk a saját és a törzsvásárlóink, barátaink egyéni megfigyelései, valamint a neten is felkutatható, olyan embereké, akik szintén sok időt szántak az emberek vízzel kapcsolatos egészséget érintő információk megismerésére. Ezek nem helyettesítik az orvosok és gyógyszerészek szakszerű véleményét.

Azért alkalmazzuk szándékosan, sűrűn, a bizonytalannak tűnő megfogalmazásainkat is, például a lehet, talán, lehetséges, úgy tűnik, tűnhet, úgy látszik, esetleg/es, -hat, elképzelhető, előfordulható, mi azt gondoljuk, stb., hogy kedves olvasóink hatóságilag is használt hiteles forrásokban is feltétlenül jól nézzenek utána az érdeklődésüket felkeltő témáknak, ténynek tűnő gondolatoknak is.

Az írásainkban és oldalainkon alapvetően leginkább kérdezni szándékozunk az érdeklődés felébresztése miatt, és esetleges kijelentéseink is csak a sok éves egyéni tapasztalatainkat mutatják abban a témában!

Az oldalaink egészségi információit a kedves érdeklődőink csak szakorvos és gyógyszerész véleményét is figyelembe véve, saját felelősséget vállalva vegyék át.

    

1992 - 2017 GYURIÁN Bt. Minden jog fenntartva! 


Minden jog fenntartva!