Most a készlet elfogyott.  Jelenleg adminisztratív okok miatt a gyártás szünetel.

Szeretne kevesebbet tankolni? Talán már 2-3 deci megtakarítás is számítana 100 km -en?

Mi ennél többet kínálunk! Egyszerűen csökkenthető autója fogyasztása!

Van már kamion gyártó, aki gyári tartozékként szereli fel az általa beépített motorokon a mágnest, elgondolkoztam ezen....   Meggyőztek!

A Profi Magnet -et használom!

Azt tapasztaltunk, hogy akár már az első kb. hatezer km után is megtérülhet ára!

A lényeg, hogy az extra erős PROFI MAGNET-tel, amit bontás nélkül az autónk motorjának az üzemanyag befecskendező rendszere elé, a tápvezetékre szerelünk, tökéletesebb égést, így jobb teljesítményt, ez által megtakarítást érhetünk el! A mágneses mező természetes jelensége a földnek, és mindenre hatással van.

Az üzemanyagokra, gázra és a vízkőre is!

Az üzemanyag egy erős mágneses téren halad keresztül, aminek a hatására a szénhidrogén származékok molekulái taszítani fogják egymást! Nem tapadnak egymáshoz. Így könnyebben találkozhatnak az égéshez szükséges oxigénnel, és kevesebb a tökéletlen égés miatti káros anyag kibocsátás, jobb az energiafelhasználás. A témában már sok hivatalos helyen készült mérési jegyzőkönyv, publikáció és persze kételkedés is, ami fölkerült a netre. Ha érdekli a téma bővebben, sok anyagot lehet erről ma már találni. Akármire is bukkan, a legfontosabb nem változik:
A helyes felszerelés után a fogyasztásmérő kevesebb fogyasztást mutat.

Ilyen egyszerű! Adja magát rögtön a kérdés!:

Ha ilyen jó, miért nem alkalmazzák ezt a nagy gyártók?:

Tényleg, miért nem alkalmazzák a mágnesesség sokak által megtapasztalt megtakarítási lehetőségét az autók és gázkészülékek gyártói? (Van kamion ahol már alkalmazzák!)
 Miért rondítjuk még mindig tele a vizeinket és belélegzett levegőnket és környezetünket a fosszilis energiák kitermelésével, szállításával, felhasználásával, amikor már vagy 50 -100 éve felfedeztek sok más lehetőséget?
Az első ló nélküli szekerek (autók) elektromos meghajtásúak voltak! Úgy tűnik jobb üzlet az olajeladás!
Miért nem terjed gyorsabban, jobban az ingyenes nap, tenger, szél, folyók vízenergia felhasználása, amikor legalább ötven éve tisztában vannak előnyeivel?
Valahol talán ellenérdekeltség lehet a rendszerekben? Az üzemanyag lobby talán?
Ezért olvasható talán a neten is fizetettnek tűnő tollnokok szakszerűnek látszó ellenvéleménye is?
Győződjön meg saját maga a mágnes üzemanyag fogyasztás csökkentő hatásáról!

Nézzük a dolgot inkább talán önzőbben, gyakorlatiasan. Megéri-e kiadni  egyszeri 21.990,- Ft-ot, ha a jövőértéke akár milliós nagyságrendű. 
Nagyon egyszerűen meg tud győződni majd arról, hogy valóban megéri-e, amikor már Önnél van. Nézze meg az átlagfogyasztását, mennyi fogyasztást mutat 100 km országúton, vele és nélküle (természetesen azonos átlagsebességgel, terheléssel, terepviszonnyal, szembeszéllel azonos kútoszlopnál tankolva stb. lásd erről lentebb.). 
Számítsa ki mennyi lesz a megtakarítás forintban!

Tehát ha úgy látja, hogy szívesebben megtart akár több százezer-Ft-ot, mint eléget, akkor nézze át az alábbiakat, és tegye gazdaságosabbá a tankolási költségeit!

Amint az általános iskola fizika órán vasreszelékkel végzett mágnes bemutatón láthattuk, a mágneseknek erővonalai vannak. Az esetleges próbakudarcokból eredő ritka történetek leginkább a helytelen felszerelésből és a nem megfelelően, rosszul elhelyezett mágneses tér alkalmazásából adódhatnak.

A PROFI MAGNET nem csak a legerősebb neodímium mágnest tartalmazza, hanem ennek a mágnesnek a műgyanta kiöntésben optimális elhelyezésével a mágnes mezők is optimális hatósugárba kerülnek.

Felszerelés:
Soha ne helyezzük vascsőre, ne ejtsük le, ne engedjük összecsattanni. Ne tegyük ki túlzott hő hatásnak. Ez mind a hatékonyság vesztést okozhat.
Mindig az üzemanyag tartály felöl érkező csőre, az üzemanyagszűrő után, a lehető legközelebb az üzemanyag hengerenkénti elosztásához szereljük fel.

Vigyázat! Egyes autók elektronikái érzékenyek a mágneses térre! (Citroen C5-nél vettük észre eddig csak) Nem romlott el, csak kéretlen elektromos működések keletkeztek Ablaktörlő stb.)
 

A szkeptikusok tábora attól is bővülhet, hogy ők nem a megfelelő mágnest használták, vagy nem jól, vagy nem jó helyre szerelték fel.

 

Mint látható, a Neodimium mágnes ereje nem átlagos!

 Az alábbi képen a teszt autó egy automata váltós 1990 kg önsúlyú KIA Carens, 140 LE diesel motorral bármikor megnézhető a fogyasztásmérője. Ezzel az önsúllyal, lóerővel, köbcentivel és automata váltóval nehéz lenne mágnes nélkül 6.9 es átlagot tartani :

Mutatja a fogyasztásmérője 6.9! 100 ezernél többet mentünk vele!


A PROFI MAGNET felszerelve a 2 literes KIA HDI diesel motor magasnyomású szivattyúja elé

 
 A fogyasztás alakulása:

 Előtte: vegyes forgalomban,  mivel öreguras vezetési stílussal az új autót bejáratósnak tekintettük.
A beépített fogyasztásmérőn az átlagfogyasztás: 7,7 /100 km volt.

 Átlagsebesség ez alatt 49 km/ó:

 PROFI MAGNET felszerelése után: 739 km vegyes forgalomban
( város/ országút 50-50%)

  az átlagfogyasztás 6,8 L/ 100 km lett:

  Átlagsebesség ez alatt szintén 49 km/ó volt:

 

Tehát a megtakarítás 739 km -re 6,65 liter gázolaj volt! 

Aztán pedig elkezdtük sportosan nyomni neki, mert a szkeptikusok azzal vádoltak, hogy tojást tettünk a gázpedálra ezért van a spórolás.
Nem könnyű azt a pillanatot eltalálni amikor újra 49 km -t mutat az átlagsebesség mérő. A kapkodva telefonnal menetközben készített, nem túl élesre sikerült képen azért látszik: 6087-km után sem tudott feljebb menni 7,1 -nél.

Kevesebb fogyna, ha öregurasan, takarékosan vezetnénk megint, de mi is kíváncsiak vagyunk, rá tudjuk-e kényszeríteni, hogy 7,7 re vissza menjen az átlag. Eddig nem sikerült.
Az a megfigyelésünk kezd még kialakulni, hogy kb. 15-20 ezer km után talán jobban kiég a motor, talán a mágneseződés át jut az üzemanyag adagoló rendszer többi részére is, de ekkor még lejjebb megy az átlag fogyasztás.

Ennél a kilométernél így állt az átlagfogyasztás számláló:

Ugye hihetetlen!
Mi sem hinnénk, ha ezt nem a mi autónk tette volna, de ha eljön hozzánk megmutatjuk a teszt autót a felszerelt PROFI MAGNETTEL, és az óra állásokat bármikor.

2011.01.05 én 65 000 km volt az autónkban.
Addig 300 literrel tankoltam kevesebbet a mágnes felszerelése óta. 320/Ft L átlagárral ez 96 000,- Ft megtakarítást jelentett akkor.

2014.05.05 én 104520..... megint megtakarítottunk.  Érdekelné ennyi vagy még több pénz megtakarítása?

2009 óta forgalmazzuk. Mennyit takaríthattak volna meg azok, akik nem vettek még ilyet?

Mennyi is most az üzemanyag ára? Megtakarította volna már a mágnes árát? Talán még plusz pénzt is?

Ha nem hisz a képeknek, mert azt gondolja hátha fotóshoppal, vagy egyéb trükkel ügyeskedtünk, jöjjön nézze meg autónk fogyasztás mérőjének állását bármikor!
Ha talál ilyen típusú autót  - általában nem automata váltós, mint a miénk- nézze meg a fogyasztás mérőjét kérdezze meg a tulajt!
A KIA CARENS fórumán (index.hu) az nyilatkozzák a tulajok, hogy a sima váltós autók fogyasztanak ennyit!
Ez automata!

 2013.07.19 én: 422 Ft literje a gázolajnak! A miénk megint megtakarított! Számoljon utána mennyit!


Ez a valóság!
KIA CARENS  7 személyes automata váltós diesel 1990cm3 es 1990 kg önsúlyú autó!
Bármikor megnézheti az autónk fogyasztásmérőjét!

Győződjön meg a saját autójával is a tényekről!

Amennyiben további kérdése van, keressen bizalommal elérhetőségeinken.

Köszönjük, hogy termékeink mellett dönt!
 

Ez a RENAULT MAGNUM 22 Tonna teherrel 33 liter helyett, 29 literrel megelégedett a Profi Magnet felszerelése után 100 km-ren a 2009 es teszten!

 

Ez volt a Neodimium felfedezése utáni első jelentős áttörés. A hagyományos mágnesnél akár háromszor erősebb neodymium-vas-bór (ritka földfém).

Jelenleg ez a legmodernebb mágnesfajta, még a szamárium-kobalt mágneseknél is nagyobb Koecitív erővel rendelkeznek.

Nagyon kemények, ezért köszörülni is csak gyémántszerszámmal lehetséges. Nagy keménységük és erős mágneses terük miatt könnyen törnek, vagy sérülnek, amikor egy másik mágnessel összecsapódnak. Nagyobb méretek esetén ez komoly balesetet is okozhat.

Egy másfél kilogrammos mágnesnél már olyan erőket kell elképzelni, ami egy ember súlyát is elbírja, de egy 2 cm átmérőjű, 6 cm hosszú rudacska, 7 kg súlyt képes megtartani, és ennek az erőnek közel duplájával csapódik egy hasonló mágnes ellentétes pólusához. Ez a vonzás már több mint 10 cm távolságból érezhető, még viszonylag kis mágnesek esetén is. Ez bizony egy igen erős kalapácsütés ereje.

Neodímium:
Sűrűség: 7.5 g/cm3
Rugalmassági együttható: E= 140 kN/mm2
Curie hőmérséklet: 310 C Fok
Hajlítási álellenállás: FE= 250 N/mm2
Keménység: Hv= 570 Vickers
Elektromos ellenállás: s= 150 mWcm
Speciális hőmérséklet: c= 440 J/Kg K
Hőmérsékleti vezetőképesség: I= 9 W/mK

Összefoglalva:
 

 • Az üzemanyag fogyasztás kb. 10-20%-al csökken, ami egyre fontosabb lesz, látva a helyi és világpolitikai változásokat.

 • Már az első kb. 6000 km megtétele után megtérülhet a beruházás (az Ön autójának eredeti fogyasztásának függvényében).

 • Az üzemanyag ellátó rendszert nem kell sehol megbontani, a felszerelés egyszerű!

 • Nem romolhat el, nincs karbantartási igény.

 • Beszerelés után azonnal látható az eredmény, azonnal elkezdődik az energia megtakarítás.

 

Megvásárolható személyesen üzletünkben: 2360.Gyál, Ady Endre utca 97.
 • Postai utánvétes szállítás díja (1.700 Ft)
   
 • A PROFI MAGNET ára, bruttó 21.990 Ft.
 • Rendelés 06 29 341-886,   06 209 352 502,   06 20 236 2754
   

  A PROFI MAGNET termékeket már régen forgalmazzuk, használjuk. Sok vásárlónk megelégedetten tért vissza újabbat vásárolni. Saját autónk is már a megtett százezer kilométer alatt teljesen meggyőzött bennünket is.

  Nagyon érdekesnek találjuk az autó gyártók piacán kialakult szélsőséges fogyasztási különbségeket is, ami pl. azonos  üzemanyagú, évjáratú, teljesítményű és összsúlyú autók között alapban megfigyelhető.
  Ez a tapasztalatunk az alábbi kérdést veti fel:
  Az autógyártókra talán hatással vannak az üzemanyag eladásban érdekeltek? 

  Mitől bővülhet a kételkedők tábora, ha kipróbál valaki egy Profi Magnetet?:

  Olvasta és hatással van Önre az üzemanyag eladásban érdekeltjeinek, bértollnokainak az állszakemberi véleménye!
  Nem jól, vagy nem a megfelelő helyre szerelték fel a
  Profi Magnetet!
  Nem a megfelelő csőre helyezték fel!
  Nem elég közel szerelték fel az üzemanyag beporlasztás még közös csövéhez!
  A felhasznált üzemanyag mennyiséghez képest, kevés volt a felszerelt mágnesek száma! (pl, kamion) Ha nagy az üzemanyag felhasználás mennyisége, ehhez több mágnes kell!
  A teszt utak hossza, lejtése, szembeszél, gumik légnyomása, átlagsebesség, terhelés (szállított személyek száma, vagy teher) levegőszűrő tisztasága, mérés alatt megtett városi-vidéki út aránya nem volt azonos az összehasonlításkor!
  Nem azonos kútnál tankolt, nem azonos származású üzemanyagot, nem azonos mérőóránál! Ön is halott már az ez ügyben ügyeskedő, varázsló kutasokról, cégekről.
  Nem pont addig engedte tele az üzemanyagtartályt tankoláskor a tesztelések alkalmával!

  Ezek mind üzemanyag felhasználás és a mért bemérő mennyiség adatait befolyásoló jelentős tényezők!

Ha minden tényező rendben volt, jól volt beállítva, összehasonlítva, felszerelve, regisztrálva, biztosan olyan elégedett lesz a mérés eredményével mint mi!

Takarékos autózást kívánunk!

06 29 341-886, 06 209 352 502 Gyurián Bt.  2360.Gyál, Ady Endre utca 97.


 

Szerezze be már most az üzemanyag kezelőt Ozmózis víztisztítóját és Lúgos víz készítő ionizáló Angyalvíz készülékét!
Ha hamarabb kezdi ezeket használni,  pénzt és egészséget is megtakaríthat!

Kapcsolat:

06 29 341-886, 06 209 352 502 Gyurián Bt.  2360.Gyál, Ady Endre utca 97.

 

 

Klór szűrés a zuhanyvízből       

     Vízttisztító javítás    Karbantartás, szerelés 

Háztartási vízkezelés  Üzemanyag megtakarító  Gázmegtakarítás    Összehasonlítások   

Vásárlói tapasztalatok  Miért kellene mindenkinek?      Tévhitek a vízről és az ásványvizekről Vízhelyzet 

Szennyvízkezelés          Rólunk

Kapcsolat  Házhozszállítás      Nyitó lap

 

Jogi nyilatkozatunk:

Mi nem a gyógyszerek eladására szakosodtunk. Ezért azt a területet véletlenül érintő szakmaiságunk és véleményünk is, - főleg onnan nézve -, talán kétségbe vonható.

Oldalainkon az írások, az említett utalások, termékek és eljárások ismertetése nem valamely betegség megelőzését, diagnosztizálását, kezelését, gyógyítását tartalmazzák! Ez az orvosok feladata. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és bemutatása szándékunk szerint nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.

Termék ismertetőinkben, írásainkban, aki az orvosi vizsgálat, kezelés vagy műtéti beavatkozás szükségtelenségét vagy mellőzhetőségét értelmezi, arra utalást vél kiolvasni, vagy írásaink nála annak képzetét vagy szerinte a látszatát keltik, vagy bármely egészséggel összefüggő oldalunkkal, termékünkkel, tájékoztatónkkal kapcsolatban egészségügyi felvetése,
kétsége, kérdése támad, kérjük azonnal konzultáljon arról a témáról kezelőorvosával, szakorvosával, gyógyszerészével.

Azonban korunkból adódó bőséges egészséggel kapcsolatos egyéni megfigyeléseinket az Internet szabadságával élve, mégis szívesen tesszük közzé gondolat ébresztésre, a fenti feltételek figyelembe ajánlása mellett.

A weboldalainkon olvasható egészséggel összefüggő információk a saját és a törzsvásárlóink, barátaink egyéni megfigyelései, valamint a neten is felkutatható, olyan embereké, akik szintén sok időt szántak az emberek vízzel kapcsolatos egészséget érintő információk megismerésére. Ezek nem helyettesítik az orvosok és gyógyszerészek szakszerű véleményét.

Azért alkalmazzuk szándékosan, sűrűn, a bizonytalannak tűnő megfogalmazásainkat is, például a lehet, talán, lehetséges, úgy tűnik, tűnhet, úgy látszik, esetleg/es, -hat, elképzelhető, előfordulható, mi azt gondoljuk, stb., hogy kedves olvasóink hatóságilag is használt hiteles forrásokban is feltétlenül jól nézzenek utána az érdeklődésüket felkeltő témáknak, ténynek tűnő gondolatoknak is.

Az írásainkban és oldalainkon alapvetően leginkább kérdezni szándékozunk az érdeklődés felébresztése miatt, és esetleges kijelentéseink is csak a sok éves egyéni tapasztalatainkat mutatják abban a témában!

Az esetleges állításainkat nem értékelte az Élelmiszer- és Gyógyszerfelügyelet (FDA).
Az oldalaink egészséggel összefüggő információit a kedves érdeklődőink csak szakorvos és gyógyszerész véleményét is figyelembe véve, saját felelősséget vállalva vegyék át.

1992 - 2022 GYURIÁN Bt. Minden jog fenntartva!   

Nézze meg partnereink oldalait is, hátha talál érdekeset:

Pvcpadló szaküzlet   

A STARTLAP gyáli lapja  

Könyvelés       

Földmunka, Pincekitermelés, Tereprendezés

Lakodalmasház  

Ajtó-Ablak faház fenyőből

  Kőműves Mester

 Roverbontó