Nyitó lap 42 éve1981 óta foglalkozunk vállalkozóként kereskedelemmel.  31 éve -, 1992 végén alapított jelenlegi cégünkben is mindig csak a korrekt, felelős üzleti gondolkodás hívei voltunk, vagyunk. A Gyurián Bt. tagjai alapítás óta ugyanazok. A 1997 óta létező 26 éves PVC padló üzletünkben és a 2003 ban, 20 éve megnyitott Víztisztító szaküzletünkben áraink is a jövőért vállalt felelősséget és garanciát is tükrözik. Ezt eddig is túlteljesítettük, a partnereink elégedettsége mutatja.   

Gyorsan változó világunkban, a személyes kapcsolat lehetősége bármikor -a saját tulajdonú üzletünkben-, jóleső biztonságot kínál minden vásárlónknak.
Jelszavunk: - Ma építjük építjük a jövő múltját!

Az ivóvíztisztításról: 2003 előtt, mi is azt gondoltuk, hogy nem érdemes csapvizet innunk, de inkább csak a klóros íze zavart minket is. Az eszünkbe sem jutott, hogy akár komoly következményeket okozó ismeretlen anyagok is lehetnek benne. Azt hittük, hogy a hatóságok teszik dolgukat az ivóvíz szolgáltatóknál is. Bíztunk bennük! Csak azt nem gyanítottuk milyen alacsony a törvény szerinti követelmény, előírás számukra ez ügyben.

Régen mi is mondtunk a tisztított ivóvízre, első hallásra, ilyeneket:
- Ugyan már! Eltúlozzák ezt a víz dolgot!
- Ááá... úgyis meg kell halni valamiben!
- Kell egy kis edzés az immunrendszerünknek is!
- Annyi mindenben mérgeznek bennünket, úgy sem tehetünk semmit ellene! 
- Ha ennyire rossz a helyzet, akkor már levegőt se vegyünk talán?
- Különben sem érdekel a csapvíz, mi (buborékos) ásványvizet, meg üdítőt iszunk!

1965 óta dolgozunk aktívan, így ezalatt természetesen nekünk is lettek az egészségünkkel problémáink. Utóbb sikerült romlott palackozott vizet is innunk, olyat, aminek pedig még egy év volt a ráírt szavatossága. Ennek következményei nem voltak kellemesek. Így aztán az ivóvíztisztító készülék szükségességére, mint magán embereket, kényszerített rá egy vízpalackozó üzem. (Ma már hálásak vagyunk ezért a gondatlanságukért! :-) ) Ekkor kezdtünk jobban érdeklődni, majd beletanulni a háztartási ivóvíztisztítás elvi és technikai működésébe, a mai gyakorlati lehetőségekbe.

Érdekes az élet. Talán igaz lehet a sorsszerűség? Már 1969-ben kapcsolatba kerültem a vízkezeléssel. A VIZITERV, a Vízügyi Tervező Vállalat volt a munkaadóm négy évig. Dolgoztam a Kiskörei Vízlépcső erőmű építkezésénél is.
Ott, akkor, hónapokig laktam Poroszlón egy 85 éves néni tisztaszobájában vendégként. Meglepődtem nála az első mosakodás alatt. Nem akart a szappan síkossága elmúlni testemről, hiába öblítettem le a kerti kútból származó vízzel. Ez volt az első találkozásom a lúgos pH értékű természetes ivóvízzel. 
Jártam sokszor hivatalból a cég tervezte Lázbérci víztározónál is.

21 éve, mióta megvettük első Ozmózisos Ivóvíztisztító készülékünket, azóta tanulunk ez ügyben is. Tanulunk tanfolyamokon, kutatunk szakmai berkekben, könyvekben és az Interneten is az ivóvízzel kapcsolatos információk után. Ennek eredményét örömmel osztjuk meg bárkivel. Ma már, az azóta ezzel is foglalkozó újcégek oldalain is visszaköszönnek a tőlünk másolt tapasztalatok!
Azt vettük észre, ha az embereknek lenne türelmük olvasni, ennek is utána járni, utána nézni, rájönnének arra amire mi is, hogy: az életünkben elfogyasztott folyadékokkal, odafigyelés hiányában minden esélyt megadunk a legsúlyosabb egészségi következményeknek is sajnos.

2003 végén elindított első hazai nyíltárusítású Ozmózis Víztisztító Szaküzletünk és Szerviz, a több lábon álló cégünk történetének akkor egy újabb fejezetét nyitotta meg. Szerény, de saját tulajdonú üzlethelységünkben kialakított árainkat nem terheli helységbérleti díj. A sokfelé szerteágazó beszerzési forrásaink versenyképesé teszik árainkat. Készletünkkel és alkatrész választékunkkal a legigényesebb kívánságoknak is eleget teszünk. 

Víztisztító készülék vásárlóink között van már sok orvos, kutatóorvos, sebész főorvos, gyógyszerész, tanár, polgármester, sztár énekes és színészek, sőt államtitkár és volt miniszter is. Karbantartásokkor tartjuk velük rendszeresen a kapcsolatot és sok tanulságos ismeretet és történetet kapunk tőlük ivóvíz ügyben is.
Külső besegítőink: a magas végzettségű hatósági gyakorlattal rendelkező egészségügyi, vegyész tanácsadóink. Két jogász családtagunkra is mindig számíthatunk. Tőlük kapott, a szakmai területünket érintő útmutatásokat és ez irányú tapasztalataikat szívesen adjuk át vásárlóinknak is.

Szerencsére a vízvezeték szerelés sem ált távol tőlem, hiszen már a nagyapám is ennek ipari tanuló oktatója volt és apám egyik szakmája is ez volt. Sokat dolgoztam is vele együtt. Amúgy meg mindig minden működő, szétszedhető, javítható szerkezet érdekelt. Az Ozmózis Készülékek felszerelésében, karbantartásában, hiba felderítésében, javításában nem volt nehéz a legjobbak közé felküzdeni magam. Sőt ma már olyan műszaki kérdésekre is tudjuk a választ, amiben a versenytársak még csak tapogatóznak.
Büszkék vagyunk arra, hogy egy piaci felmérés után szakmailag területünket is érintő állami kutató intézet, saját dolgozóinak munkahelyi ivóvíz ellátására, tőlünk rendelt több Ozmózis készüléket és rendszeres karbantartást. De szereltünk Ozmózis készüléket több szájsebészeti műtő és fogorvos gépészetének steril tisztavíz igényéhez is!

Ismereteink alapján ma már szilárdan hisszük, hogy minden háztartásnak égető szüksége van az Ozmózis Víztisztító berendezésre az egészségük megtartása miatt, és környezetünknek a naponta eldobált milliónyi műanyagpalack miatt, és már sok helyen a vezetékes ivóvizekben megtalálható mikro műanyag miatt is. Ha nem akarjuk, hogy unokáink, dédunokáink átkozódva gondoljanak ránk a generációink által tönkre tett bolygónk egészségpusztító környezeti következményei miatti betegségeik okozta szenvedéseik közben, akkor mindnyájunknak egyénileg is lépnie kell!

Vevőinknél a vásárlások előtti és utáni beszélgetésekben az esetek sajnálatosan nagy részében kiderült, a víztisztító vásárlás eldöntésekor sokat nyomott a latba, hogy valaki már a családban súlyos betegségben, vagy rákban megbetegedett, esetleg éppen túl került rajta szerencsésen.

Ez gyökeresen megváltoztatta a megelőzésről alkotott képüket, hozzáállásukat!


A következmény sajnos, és nem az előrelátás mozdított meg bennünket is 2002 -ben. Be kell ismerni, akkor, mi is ebbe a kategóriába tartoztunk. Szomorú, hogy csak az egészségünk fogyatkozása tud sokunkat rávenni arra, hogy jobban átgondoljuk azt, hogy a maradékot hogyan lehetne megmenteni.

Minden tiszteletünk azoké, akik egészségük teljében már konkrét lépéseket tesznek, annak megőrzése érdekében!
Sajnos még nagyon kevesen vannak!

Elsősorban segíteni szeretnénk minél több családnak, hogy legalább az innivalókkal ne rombolja az egészségét! Nézze meg, hogy a napi 2 liter feltétlenül szükséges folyadék bevitelével milyen ártalmas anyagokat juttathat még a szervezetébe. 
Ugyan akkor jó érzés, hogy kereskedői tevékenységünk nem az árú mielőbbi továbbadására és a keletkező bevétellel való gazdálkodásra korlátozódik, hanem tisztaszívű meggyőződéssel adhatjuk oda termékeinket azoknak, akik úgy mint mi, tájékozódtak, felmérték ezek szükségességét és eljutottak a vásárlásig.
Kicsit úgy érezzük, minden vevőnk a tisztavizet kedvelő és egészséget megőrizni kívánó tágabb családunk tagjává válik. Ezért igyekezünk megtartani velük a kapcsolatot. Segítünk odafigyelni a karbantartási periódusra. Ha a termékeinkhez új tartozék érkezik vagy technikai fejlődés történt, erről értesítjük.

Ha átolvassa az ajánlott oldalak-at, vagy a miért kellene mindenkinek oldalunkat, megérti, miért tartjuk ezt mi is nagyon fontos ügynek. Miért is jutottunk oda, hogy nem csak kereskedelmi okból, hanem embertársaink és élőhelyünk miatt érzett aggódásunk miatt is terjesztjük az információkat és az eszközöket amik változtathatnak. Már sajnáljuk, hogy régebben, évtizedekkel ezelőtt,  mi is milyen tudatlanok voltunk a bevitt folyadék tisztaságát illetően. Ma már elszomorít bennünket - amikor néhány ember hozzáállásán vissza köszön az-, hogy régebben információ hiányában mi is így mondtunk hasonló véleményt innivaló ügyben. 

Hogy jó úton járunk, az is bizonyította nekünk, amikor egy gyógyszerkutató járt nálunk és Ozmózis készüléket vásárolt otthoni felhasználásra. Természetesen kihasználtuk a lehetőséget és sok kérdésre hallgattuk meg válaszait, és ezt örömmel adjuk tovább.

Sok órányi olvasni való gyűlt össze weblapunkon és az ajánlott oldalakon. Ez részünkről még több időt, kutatást és tanulást jelentett.
Örülünk, ha megoszthatjuk Önnel az információnkat ivóvíz ügyben. Kérjük, tegye Ön is ezt másokkal!

Mivel nem csak mi, hanem rokonaink, baráti körünk is rendelkezik Ozmózis készülékkel, ezért sok év múlva is alkatrész, szűrőbetét, javítás ügyben biztosan megtalálhatóak leszünk. Segítünk akkor is, ha netán ez a globalizált világ esetleg, elnyelt bennünket mint Vállalkozót, Kereskedőt. 
Mi a legjobbat szeretnénk kínálni Önnek ivóvíztisztítás ügyben!

 Mai világunkban sajnos minden áron a profit a legfontosabb! A nagyoknak! Sok új kicsinek is!
Mi régi kereskedők vagyunk! Még hiszünk a visszajáró elégedett vevő létezésében! Érdekünk, hogy az legyen!

 Az élet legszebb ajándéka az, ha őszintén, tisztaszívből segítünk másokon, saját magunkon is segítünk! 

Várjuk Önt is szaküzletünkben!  Kapcsolat: 06 29 341 886,  06 209 352-502

 

Tegyen valamit a jövő környezetéért is! Ültessen fát! Gyümölcs fát! Hálás lesz érte az utókor!


Ha elégedett az információinkkal és Ön is aggódik a jövő környezetéért, kérjük vásárolja meg víztisztító készülékét nálunk!
 

Kedvenc nagyon régi történetünk:

A vándor éppen elérte a falu szélét, s letelepedett egy fa alá, hogy ott töltse az éjszakát, amikor egy ember a faluból odarohant hozzá, s ezt kiáltotta: 
- A követ! A követ! Add ide nekem a drágakövet.
- Miféle követ? – kérdezte a vándor.
- A múlt éjjel megjelent álmomban a mindenható – magyarázta a falubéli -, és azt mondta nekem, hogy ha alkonyatkor kijövök a falu végére, itt találok majd egy vándort, aki ad nekem egy drágakövet, s életem végéig gazdag leszek.
A vándor erre turkálni kezdett a csomagjában, majd előhúzott egy követ.
- Valószínűleg erre gondolhatott – mondta hümmögve, miközben átadta a követ a falusi embernek -, néhány nappal ezelőtt találtam az erdei úton. Természetesen a tiéd lehet!
A falusi ámulattal nézte a követ. Gyémánt volt, valószínűleg a világ legnagyobb gyémántja, mert akkora volt. Átvette a gyémántot, és hazaballagott.
Otthon aztán egész éjjel forgolódott az ágyában, nem tudott elaludni. Másnap a hajnal első sugaránál  vissza ment, felébresztette a vándort, és ezt kérte tőle:
- Azt a gazdagságot add nekem, amely képessé tesz arra, hogy ily könnyedén odaadj egy ekkora gyémántot!

 

(Anthony de Mello)

A fiatalosság megőrzésében nagy segítség lehet az Ozmózissal tisztított, az Angyalvíz!

Már most szerezze be tőlünk Ozmózis víztisztítóját és Lúgos víz készítő ionizáló Angyalvíz készülékét!
Így több pénzt és egészséget megtakaríthat!

Ha elégedett volt velünk, kérjük ajánljon tovább ismerőseinek! Ha nem, elnézését kérjük és értesítsen elégedetlensége okáról, hogy hibáinkon javítani tudjunk!

SKYPEA Skype me gombra kattintva a SKYPE-on keresztül is el tud minket érni.
Bizonyos böngésző programokkal előfordulhat, hogy a fenti hívásmód nem működik.
Ebben az esetben adja meg a Skype -nak a gyurian hívónevet!

A Skype egy ingyenes internetes telefon program.
A program a www.skype.com címről tölthető le.
Akinek magyar nyelvű segítségre van szüksége, vagy magyarosítani szeretné a programot, az látogasson el a www.skype-club.hu oldalra!


A Gyurián Bt. hivatalos támogatója a Tápiógyörgyei Pszichátriai Betegek Otthonáért Alapítványnak.

 

Érdeklődés és rendelés leadása : 06 29 341-886, 06 209 352 502

Már most szerezze be tőlünk Ozmózis víztisztítóját készülékét!
Így több pénzt és egészséget megtakaríthat!

Klór szűrés a zuhanyvízből        Vásárlói tapasztalatok 

     Vízttisztító javítás    Karbantartás, szerelés 

Háztartási vízkezelés  Üzemanyag megtakarító  Gázmegtakarítás    Összehasonlítások   

Vásárlói tapasztalatok  Miért kellene mindenkinek?      Tévhitek a vízről és az ásványvizekről Vízhelyzet 

Szennyvízkezelés          Rólunk

Házhozszállítás    Kapcsolat  Nyitó lap

 

 

Jogi nyilatkozatunk:

Mi nem a gyógyszerek eladására szakosodtunk. Ezért azt a területet véletlenül érintő szakmaiságunk és véleményünk is, - főleg onnan nézve -, talán kétségbe vonható.

Oldalainkon az írások, az említett utalások, termékek és eljárások ismertetése nem valamely betegség megelőzését, diagnosztizálását, kezelését, gyógyítását tartalmazzák! Ez az orvosok feladata. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és bemutatása szándékunk szerint nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.

Termék ismertetőinkben, írásainkban, aki az orvosi vizsgálat, kezelés vagy műtéti beavatkozás szükségtelenségét vagy mellőzhetőségét értelmezi, arra utalást vél kiolvasni, vagy írásaink nála annak képzetét vagy szerinte a látszatát keltik, vagy bármely egészséggel összefüggő oldalunkkal, termékünkkel, tájékoztatónkkal kapcsolatban egészségügyi felvetése,
kétsége, kérdése támad, kérjük azonnal konzultáljon arról a témáról kezelőorvosával, szakorvosával, gyógyszerészével.

Azonban korunkból adódó bőséges egészséggel kapcsolatos egyéni megfigyeléseinket az Internet szabadságával élve, mégis szívesen tesszük közzé gondolat ébresztésre, a fenti feltételek figyelembe ajánlása mellett.

A weboldalainkon olvasható egészséggel összefüggő információk a saját és a törzsvásárlóink, barátaink egyéni megfigyelései, valamint a neten is felkutatható, olyan embereké, akik szintén sok időt szántak az emberek vízzel kapcsolatos egészséget érintő információk megismerésére. Ezek nem helyettesítik az orvosok és gyógyszerészek szakszerű véleményét.

Azért alkalmazzuk szándékosan, sűrűn, a bizonytalannak tűnő megfogalmazásainkat is, például a lehet, talán, lehetséges, úgy tűnik, tűnhet, úgy látszik, esetleg/es, -hat, elképzelhető, előfordulható, mi azt gondoljuk, stb., hogy kedves olvasóink hatóságilag is használt hiteles forrásokban is feltétlenül jól nézzenek utána az érdeklődésüket felkeltő témáknak, ténynek tűnő gondolatoknak is.

Az írásainkban és oldalainkon alapvetően leginkább kérdezni szándékozunk az érdeklődés felébresztése miatt, és esetleges kijelentéseink is csak a sok éves egyéni tapasztalatainkat mutatják abban a témában!

Az oldalaink egészséggel összefüggő információit a kedves érdeklődőink csak szakorvos és gyógyszerész véleményét is figyelembe véve, saját felelősséget vállalva vegyék át.

1992 - 2023 GYURIÁN Bt. Minden jog fenntartva!   

 

Hsdths, djzjdf

Dfhdh