Nyitó lapFöldsugárzás és Hartmann zónák, Hartmann vonalak:  

A krónikus betegségek, daganatok túlnyomó többsége egy különös jelenségből adódik.

Még pedig abból, hogy az emberek fekhelyei éjszakánként „rossz helyen” vannak.
Mit jelent az, hogy rossz helyen? A Földnek van egy negatív, egészségre káros kisugárzása, amit úgy is nevezünk: geopatikus kisugárzás.

A Hartmann zónákról van szó, amelyek két méterenként ismétlődnek, észak-dél és kelet-nyugat irányban.A Hartmann zónák elhelyezkedése

Szélességük harminc centiméter. Ha valaki éjszakánként, vagy huzamosabb ideig napközben egy ilyen földsugárzás fölé kerül, e fölött fekszik, vagy e fölött tartózkodik, egy idő után a testén áthaladó ingersáv körzetében az ember aurája megsérül, vagyis gyulladások alakulnak ki a szervezetében.  

 
Ha a Hartmann zóna metszi a testünket a fej tájékon:

Gyakori fejfájás, szédülés, kimerültség, idegesség, halláskárosodás, szemromlás, nyakmerevedés, kopaszodás.

 A váll tájon: Szívritmuszavar, ingadozó vérnyomás, krónikus légúti megbetegedése.

Gyomortájon: hasi: Gyomortáji panaszok, gyomoridegesség, allergia; ciszta  

Ágyék táján: Krónikus petefészek gyulladás, meddõség, prosztatagyulladás, impotencia, menstruációs zavarok  

A lábak részein: Mozgásszervi megbetegedések, ízületi fájdalmak  

A test mentén: Rossz közérzet, általános rosszullét, állandó levertség, meddõség  
 

Hartmann zónák csomópontja a fej tájékon: Epilepszia, agydaganat, ciszta, fokozott látás- ill. halláskárosodás

 A nyak és a mellkas táján: Krónikus légúti megbetegedések, krónikus torokgyulladás, mandulagyulladás, szívinfarktus, pajzsmirigy gyulladás, krónikus vállízületi gyulladás  

Gyomor tájon: Allergia, ciszta, gyomorfekély vese és máj megbetegedései  

Ágyék táján: Méhnyálkahártya és prosztatagyulladás, krónikus gyulladások, izületi gyulladások

Megfigyelésünk, hogy amennyiben a betegek hajlandóak „jó helyre”, azaz semleges, vízér és földsugárzás mentes zónába tenni a fekhelyüket, a betegségek mélyülése megáll.

Gyakorta, néhány hét után önmaguktól is elkezdenek gyógyulni.


Földsugárzás mentes fekhely  


Ajánlott az egészség megóvás érdekében a vízereket és a Hartmann zónákat kiméretni és elkerülni.

Daganat    Allergia

 

Klór szűrés a zuhanyvízből       

     Vízttisztító javítás    Karbantartás, szerelés 

Háztartási vízkezelés  Üzemanyag megtakarító  Gázmegtakarítás    Összehasonlítások   

Vásárlói tapasztalatok  Miért kellene mindenkinek?      Tévhitek a vízről és az ásványvizekről Vízhelyzet 

Szennyvízkezelés          Rólunk

Kapcsolat  Házhozszállítás      Nyitó lap

 

 

Jogi nyilatkozatunk:

Mi nem a gyógyszerek eladására szakosodtunk. Ezért azt a területet véletlenül érintő szakmaiságunk és véleményünk is, - főleg onnan nézve -, talán kétségbe vonható.

Oldalainkon az írások, az említett utalások, termékek és eljárások ismertetése nem valamely betegség megelőzését, diagnosztizálását, kezelését, gyógyítását tartalmazzák! Ez az orvosok feladata. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és bemutatása szándékunk szerint nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.

Termék ismertetőinkben, írásainkban, aki az orvosi vizsgálat, kezelés vagy műtéti beavatkozás szükségtelenségét vagy mellőzhetőségét értelmezi, arra utalást vél kiolvasni, vagy írásaink nála annak képzetét vagy szerinte a látszatát keltik, vagy bármely egészséggel összefüggő oldalunkkal, termékünkkel, tájékoztatónkkal kapcsolatban egészségügyi felvetése,
kétsége, kérdése támad, kérjük azonnal konzultáljon arról a témáról kezelőorvosával, szakorvosával, gyógyszerészével.

Azonban korunkból adódó bőséges egészséggel kapcsolatos egyéni megfigyeléseinket az Internet szabadságával élve, mégis szívesen tesszük közzé gondolat ébresztésre, a fenti feltételek figyelembe ajánlása mellett.

A weboldalainkon olvasható egészséggel összefüggő információk a saját és a törzsvásárlóink, barátaink egyéni megfigyelései, valamint a neten is felkutatható, olyan embereké, akik szintén sok időt szántak az emberek vízzel kapcsolatos egészséget érintő információk megismerésére. Ezek nem helyettesítik az orvosok és gyógyszerészek szakszerű véleményét.

Azért alkalmazzuk szándékosan, sűrűn, a bizonytalannak tűnő megfogalmazásainkat is, például a lehet, talán, lehetséges, úgy tűnik, tűnhet, úgy látszik, esetleg/es, -hat, elképzelhető, előfordulható, mi azt gondoljuk, stb., hogy kedves olvasóink hatóságilag is használt hiteles forrásokban is feltétlenül jól nézzenek utána az érdeklődésüket felkeltő témáknak, ténynek tűnő gondolatoknak is.

Az írásainkban és oldalainkon alapvetően leginkább kérdezni szándékozunk az érdeklődés felébresztése miatt, és esetleges kijelentéseink is csak a sok éves egyéni tapasztalatainkat mutatják abban a témában!

Az oldalaink egészséggel összefüggő információit a kedves érdeklődőink csak szakorvos és gyógyszerész véleményét is figyelembe véve, saját felelősséget vállalva vegyék át.

Nézze meg partnereink oldalait is, hátha talál érdekeset:

Pvcpadló szaküzlet   

A STARTLAP gyáli lapja  

Könyvelés       

Földmunka, Pincekitermelés, Tereprendezés

Lakodalmasház  

Ajtó-Ablak faház fenyőből

  Kőműves Mester

 Roverbontó