Nyitó lap
AQAFILTER   ALAP gyorscsatlakozókkal szerelt
Ozmózis hiperszűrő készülék

Előnye, hogy nem igényel áramot működéséhez.100.990,- Ft 

Automatikus és energiatakarékos ivóvízkészítő rendszer, amely a felhasználáshoz igazodva dolgozik.
Könnyen kezelhető, megbízható és biztonságos. Része a  rendszernek egy utó tisztítási szint is AICRO típusú szűrőbetéttel, mely javítja a víz illatát, ízét és a szedimentációt. x
A rendszer fel van szerelve hatodik szinttel is, egy AIMRO típusú szűrőbetéttel, mely visszajuttatja a tiszta vízbe az emberi szervezet számára előírt fontos ásványi anyagokat..

Az Alap Ozmózis Vízszűrő Készülék biztosítja az Ozmózis rendszerektől elvárható legtisztább ivóvíz minőséget. Ez a készülék akár 5-6 fős családot is elláthat tiszta ivó és főzővízzel.
Rendelkezik membrán átöblítési funkcióval.

Ezt a készüléket ott javasoljuk felszerelni, ahol nincsenek szélsőséges nyomás visszaesések a vízhálózatban és mindig megvan legalább a 3.5 bar hálózati víznyomás. Ellenkező esetben nyomásrásegítő szivattyús készüléket érdemes választani.

Tehát feltétlenül győződjön meg saját otthoni víznyomásáról az esti órákban!
(Lehetőleg ne a vízműveket kérdezze meg erről, mert ők kötelesek lennének 4 bar nyomást biztosítani hálózatukban. De egyes helyeken ez nem mindig sikerül. Ezt vonakodnak néhány helyen bevallani.)

Sok nagyváros emeletes épületeiben és létszámában dinamikusan fejlődő települések vízhálózatának nyomása nyári kánikula idején főleg este, több hétig csak 2 bar közeli vagy ennél alacsonyabb nyomást tud csak biztosítani.
A nyomás visszaesést  mutató vízhálózatok mélypontjai  általában este 19-21 óra között figyelhetők jól meg. Ez a fogyasztónál a napi zuhanyozásnál, mosogatásnál nem egy feltűnő változás.

Azonban az Alap Ozmózis készülék szennyvíz lezárása ezen alacsony nyomás feltételnél bizonytalanná válik. Ekkor a készülék szűrőbetétjein sokkal több víz haladhat keresztül a tervezettnél.
Ha nincs meg az állandó 3,5 bar nyomás a vízhálózatban, akkor a betétek akár egy hónapon belül is elhasználódhatnak, tönkre mehetnek és akár 32 ezer Forintos idő előtti költséget okozhatnak.
A tisztított víz termelés is visszaeshet harmadára. Így havi szinten, szélsőséges esetben akár 4 -5 köbméterrel megnövelheti a vízfelhasználást ezen gyengenyomású időszakban! A nyomás esés miatt megváltozott tisztított víz / szennyvíz arány miatt -idő előtt- (akár egy hónap alatt) tönkre mennek a szűrő betétek is.

 

A gazdaságos üzemelés biztosításához azonban ennek a víztisztító készüléknek feltétlenül szüksége van a betápláló vízhálózat állandó, minimum 3,5-4 bar-os nyomására.

A szűrt víz mennyisége a betápláló vízhálózat nyomásától függ.
Szűrési sebesség: 3.5 bar betápláló hálózat esetén 0.1 liter/perc 6 liter/ óra. A puffer tartálya segítségével  mégis 8-9 liter tisztított víz 3-4 perc alatt mindig azonnal kiengedhető.
Ez esetben akár napi 140 liter egészséges Ozmózis vizet is szolgáltathat.
5- max. 6 bar nyomás esetén a szűrt mennyiség akár a fenti duplája is lehet.

Lúgosító ionizáló készülék tápvízellátásához nem javasoljuk!

Minimális táphálózati nyomás: 3,5 bar.
Maximális táphálózati nyomás: 6 bar. 

Kérjük jelezze, ha ennél magasabb Önnél a nyomás, akkor nyomáscsökkentőt biztosítunk!

 
 
Beszerelési költség nettó 12.000,- Ft  10 km közúti távolságon belül.
 
A dupla tömítésű készülék hely igénye:
40 cm széles 47 cm magas 21 cm mély,
  + tartály 42 x 24 cm

 

Az alap Ozmózis készülék csomagban van:

 • 1 db 5 mikronos előszűrő

 • 1 db 1mikronos előszűrő

 • 1 db aktív szenes előszűrő

 • 1 db RO membrán

 • 1 db dréncső védő szelep

 • 1 db 4 utas szelep

 • 1 db ásványi anyag visszapótló patron

 • 1 db aktív szenes utószűrő

 • + tartozékok:

 • 10 literes hidrofor tartály 24 cm széles x 42 cm magas

 • 1 db tisztított víz kifolyó csap, alátét és tömítő szett

 • 1 db 1/2"-os közdarab az 1/4-es golyóscsap bekötéséhez

 • 1 db 1/4"-os golyóscsap

 • 1 db tartály műanyagcsap

 • Elfolyó szennyezett víz bekötéshez bilincskészlet

 • Lazítókulcs az előszűrők tartályának szereléséhez

 • kb. 4 méter műanyag bekötőcső

 • Felhasználói kézikönyv

 • Garancialevél

 • Számla
   

A gyártó amerikai cég Lengyelországi leányválalata

A fiatalosság megőrzéséhez nagy segítség lehet az Ozmózissal tisztított ivóvíz! 

Pénzt és egészséget takaríthat meg ivóvíztisztítóval! 

Már most szerezze be tőlünk Ozmózis víztisztítóját!

 

Klór szűrés a zuhanyvízből       

     Vízttisztító javítás    Karbantartás, szerelés 

Háztartási vízkezelés  Üzemanyag megtakarító  Gázmegtakarítás    Összehasonlítások   

Vásárlói tapasztalatok  Miért kellene mindenkinek?      Tévhitek a vízről és az ásványvizekről Vízhelyzet 

Szennyvízkezelés          Rólunk

Kapcsolat  Házhozszállítás      Nyitó lap

 

 

Jogi nyilatkozatunk:

Mi nem a gyógyszerek eladására szakosodtunk. Ezért azt a területet véletlenül érintő szakmaiságunk és véleményünk is, - főleg onnan nézve -, talán kétségbe vonható.

Oldalainkon az írások, az említett utalások, termékek és eljárások ismertetése nem valamely betegség megelőzését, diagnosztizálását, kezelését, gyógyítását tartalmazzák! Ez az orvosok feladata. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és bemutatása szándékunk szerint nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.

Termék ismertetőinkben, írásainkban, aki az orvosi vizsgálat, kezelés vagy műtéti beavatkozás szükségtelenségét vagy mellőzhetőségét értelmezi, arra utalást vél kiolvasni, vagy írásaink nála annak képzetét vagy szerinte a látszatát keltik, vagy bármely egészséggel összefüggő oldalunkkal, termékünkkel, tájékoztatónkkal kapcsolatban egészségügyi felvetése,
kétsége, kérdése támad, kérjük azonnal konzultáljon arról a témáról kezelőorvosával, szakorvosával, gyógyszerészével.

Azonban korunkból adódó bőséges egészséggel kapcsolatos egyéni megfigyeléseinket az Internet szabadságával élve, mégis szívesen tesszük közzé gondolat ébresztésre, a fenti feltételek figyelembe ajánlása mellett.

A weboldalainkon olvasható egészséggel összefüggő információk a saját és a törzsvásárlóink, barátaink egyéni megfigyelései, valamint a neten is felkutatható, olyan embereké, akik szintén sok időt szántak az emberek vízzel kapcsolatos egészséget érintő információk megismerésére. Ezek nem helyettesítik az orvosok és gyógyszerészek szakszerű véleményét.

Azért alkalmazzuk szándékosan, sűrűn, a bizonytalannak tűnő megfogalmazásainkat is, például a lehet, talán, lehetséges, úgy tűnik, tűnhet, úgy látszik, esetleg/es, -hat, elképzelhető, előfordulható, mi azt gondoljuk, stb., hogy kedves olvasóink hatóságilag is használt hiteles forrásokban is feltétlenül jól nézzenek utána az érdeklődésüket felkeltő témáknak, ténynek tűnő gondolatoknak is.

Az írásainkban és oldalainkon alapvetően leginkább kérdezni szándékozunk az érdeklődés felébresztése miatt, és esetleges kijelentéseink is csak a sok éves egyéni tapasztalatainkat mutatják abban a témában!

Az esetleges állításainkat nem értékelte az Élelmiszer- és Gyógyszerfelügyelet (FDA).
Az oldalaink egészséggel összefüggő információit a kedves érdeklődőink csak szakorvos és gyógyszerész véleményét is figyelembe véve, saját felelősséget vállalva vegyék át.

 

1992 - 2022 GYURIÁN Bt. Minden jog fenntartva!