Már a Zóna készülékis biztosítja az Ozmózis rendszerektől elvárható legtisztább ivóvíz minőséget. 1-2 fős nyaralót,  ritkán otthon tartózkodó egyedülállót lát el tiszta ivó és főzővízzel. Szükség esetén akár napi 100 liter egészséges vizet is szolgáltathat. Azonban a gazdaságos üzemelés biztosításához ennek a készüléknek szüksége van a betápláló vízhálózat állandó, minimum 3,5-4 bar-os nyomására. Ezt ellenőrizni kell a készülék megvásárlása előtt!

A Zóna készüléket kevés tisztított víz igényű helyre ajánljuk, (napi 5-10 liter) mert a 2 lépcsős előszűrés -nagy mennyiségű rendszeres vízkivétel esetén- már nem biztosítja hosszú távon a membrán védelmét, így annak cseréje ennek arányában hamarabb válik szükségessé. Vagy nagyobb rendszeres vízkivétel esetén rövidebb időszakonkénti alsó szűrő csere szükséges.

Sok nagyváros és település vízhálózatának nyomása nyári kánikula idején  több hétig csak 2 bar közeli vagy ennél alacsonyabb nyomást tud csak biztosítani. Ez a fogyasztónál a napi zuhanyozásnál, mosogatásnál nem egy  feltűnő változás. Azonban az alap Ozmózis készülék szennyvíz lezárása ezen az alacsony nyomás feltételnél bizonytalanná válik, a tisztított víz termelés is visszaeshet harmadára és havi szinten szélsőséges esetben akár 4 -5 köbméterrel megnövelheti a vízfelhasználást ezen gyengenyomású időszakban.. Tehát ez a készülék ott alkalmazható ahol nincsenek nyáron szélsőséges nyomás esések a vízhálózatban. Vagy ha a fogyasztó bevállalja a nyári időszakos vízfogyasztás növekedését az alacsonyabb készülék ár miatt.

Maximális táphálózati nyomás: 6 bar. A készüléket tilos ennél magasabb nyomáson üzemeltetni nyomáscsökkentő nélkül!

 

Az alap készülék csomagban van:

A fiatalosság megőrzésében nagy segítség lehet az Ozmózissal tisztított, lúgosított ivóvíz, az Angyalvíz!

 

Már most szerezze be tőlünk Ozmózis víztisztítóját és Lúgos víz készítő ionizáló Angyalvíz készülékét!
Így több pénzt és egészséget takaríthat meg!

Klór szűrés a zuhanyvízből       

     Vízttisztító javítás  Házhozszállítás  Karbantartás, szerelés 

Háztartási vízkezelés  Üzemanyag megtakarító  Gázmegtakarítás    Összehasonlítások   

Vásárlói tapasztalatok  Miért kellene mindenkinek?      Tévhitek a vízről és az ásványvizekről Vízhelyzet 

Szennyvízkezelés          Rólunk

  Kapcsolat  Nyitó lap

 

 

 

Jogi nyilatkozatunk:

Mi nem a gyógyszerek eladására szakosodtunk. Ezért azt a területet véletlenül érintő szakmaiságunk és véleményünk is, - főleg onnan nézve -, talán kétségbe vonható.

Oldalainkon az írások, az említett utalások, termékek és eljárások ismertetése nem valamely betegség megelőzését, diagnosztizálását, kezelését, gyógyítását tartalmazzák! Ez az orvosok feladata. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és bemutatása szándékunk szerint nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.

Termék ismertetőinkben, írásainkban, aki az orvosi vizsgálat, kezelés vagy műtéti beavatkozás szükségtelenségét vagy mellőzhetőségét értelmezi, arra utalást vél kiolvasni, vagy írásaink nála annak képzetét vagy szerinte a látszatát keltik, vagy bármely egészséggel összefüggő oldalunkkal, termékünkkel, tájékoztatónkkal kapcsolatban egészségügyi felvetése,
kétsége, kérdése támad, kérjük azonnal konzultáljon arról a témáról kezelőorvosával, szakorvosával, gyógyszerészével.

Azonban korunkból adódó bőséges egészséggel kapcsolatos egyéni megfigyeléseinket az Internet szabadságával élve, mégis szívesen tesszük közzé gondolat ébresztésre, a fenti feltételek figyelembe ajánlása mellett.

A weboldalainkon olvasható egészséggel összefüggő információk a saját és a törzsvásárlóink, barátaink egyéni megfigyelései, valamint a neten is felkutatható, olyan embereké, akik szintén sok időt szántak az emberek vízzel kapcsolatos egészséget érintő információk megismerésére. Ezek nem helyettesítik az orvosok és gyógyszerészek szakszerű véleményét.

Azért alkalmazzuk szándékosan, sűrűn, a bizonytalannak tűnő megfogalmazásainkat is, például a lehet, talán, lehetséges, úgy tűnik, tűnhet, úgy látszik, esetleg/es, -hat, elképzelhető, előfordulható, mi azt gondoljuk, stb., hogy kedves olvasóink hatóságilag is használt hiteles forrásokban is feltétlenül jól nézzenek utána az érdeklődésüket felkeltő témáknak, ténynek tűnő gondolatoknak is.

Az írásainkban és oldalainkon alapvetően leginkább kérdezni szándékozunk az érdeklődés felébresztése miatt, és esetleges kijelentéseink is csak a sok éves egyéni tapasztalatainkat mutatják abban a témában!

Az oldalaink egészséggel összefüggő információit a kedves érdeklődőink csak szakorvos és gyógyszerész véleményét is figyelembe véve, saját felelősséget vállalva vegyék át.

 

   

1992 - 2020 GYURIÁN Bt. Minden jog fenntartva!